Plåtslagare Vårgårda

Plåtslagare

Välkommen till Plåtslagare Åhrby!


Vi är ett företag med skickliga hantverkare som har många års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Till oss kan du i Vårgårda vända dig för att få ett professionellt utfört arbete. Vi erbjuder alla tjänster inom plåtslageri till såväl privatpersoner som företag, tjänster som naturligtvis genomförs utifrån kundens krav och förväntningar!


Är du i behov av en plåtslagare i Vårgårda? Då är vi på Plåtslagare Åhrby det självklara valet. Tack vare kompetens och skicklighet hos våra hantverkare så kan vi hitta lösningen som passar kunden bäst. 


Allt material som vi använder är av hög kvalitet för att våra kunder ska få ett resultat som håller i längden och som kan stå emot påfrestningar från väder och vind. 


Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar! Vi finns tillgängliga för dig i Vårgårda med omnejd.

Bleck och Lister
Vi på Plåtslagare Åhrby tillverkar allt från fönsterbleck och överbleck till fotplåt samt vindskiveplåt. Dessutom har vi kompetensen för att kunna utforma även runda bleck. 

Huvar och Stosar
Våra plåtslagare hjälper dig i Vårgårda att hitta den bästa lösningen när det kommer till huvar och stosar för ventilation samt avloppsluftare. Oavsett taktyp så kan du alltid räkna med oss. 

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar
Vi tillverkar skorstenshuvar som anpassas utifrån din skorsten. Av oss får du en huv som är öppningsbar och som ger ett ordentligt skydd i alla väder. När det kommer till skorsteninklädnader så kan vi klä in din skorsten helt eller delvis där vi trappar in den i tegelfog.

Takavattning
Hos oss kan du få hjälp med såväl montering som tillverkning av rännor och rör för avvattning. Finns behovet av specialtillverkning, så utför vi även det. 

Taksäkerhet

Att med trygghet kunna röra sig på taket är viktigt. Vi ser till att ditt tak blir en säkrare plats genom montering av snörasskydd, takstege, gångbrygga och mycket mer!

Taktäckningar

Traditionell bandtäckning är en populär metod som vi på Plåtslagare Åhrby är specialiserade inom. Vi har utfört många bandtäckningar genom åren och vet vad som krävs för ett bra resultat. Är du intresserad av en annan lösning så kan erbjuda täckning med korrugerad plåt. Tillsammans hittar vi den lösningen som passar ditt tak bäst, vi finns i Vårgårda!

Tillverknig av plåtdetaljer

Vi har möjligheten och kunskapen för att kunna tillverka plåtdetaljer helt utefter dina önskemål och mått. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Plåtslagare Vårgårda

Vi på Plåtslagare Åhrby har vårt säte i Vårgårda. Härifrån tar vi oss an uppdrag i närliggande orter och städer, så som exempelvis Vårgårda. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda eller har du några frågor? Tveka inte på att höra av dig till oss, så hjälper vi dig vidare. 


Varmt välkommen till Plåtslagare Åhrby, vi finns för dig i Vårgårda!