Lediga tjänster

Vi söker plåtslagare!

Vi söker dig som är plåtslagare, det är en merit dock inte ett krav.

Utan vi ser även att du som har hantverksvana också söker.


Arbetet består av vanligt förekommande arbetsuppgifter för en plåtslagare, vilket ställer krav på att du bör vara allmänt händig och en problemlösare.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, har viljan att lära sig och är ansvarstagande. 


Vi erbjuder en heltidstjänst. Arbetstiden är 07:00-16:00

B körkort är ett krav.


Skicka din ansökan med ett pesonligt brev,

CV och referenser till:


Vad gör en plåtslagare?


En plåtslagare arbetar med att tillverka, bearbeta och montera plåtdetaljer på byggnaders tak och fasader. Skorstensinklädnader, bandtäckningar, vindskiveplåtar och fönsterbleck är bara en del av alla de plåtdetaljer som en plåtslagare tillverkar och monterar. Som plåtslagare mäter du upp plåtdetaljer du behöver, tillverkar plåten i verkstaden och monterar sedan plåten på bygget. Därför kvrävs det att man nogrann, kreativ och bra på att planera sitt arbete.

Om Företaget


Företaget är beläget i Vårgårda och drivs av Rickhard Åhrby med många års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Företaget erbjuder alla tjänster inom plåtslageri till privat och företagskunder med kvalité efter kundens krav och förväntningar.


Vi erbjuder tjänster så som skorstensinklädnader till skorstenar. Ventiltions huvar och stosar för tak. Bleck till fönster. Taktäckningar med plåt t.ex bandtäckning eller TRP plåt. Takavvattning till taket som hängränna och stuprör med detaljer. Montage av taksäkerhet som t.ex snörasskydd, takstege, takbrygga m.m. Tillverkning av plåtdetaljer så som vindskiveplåt, fotplåt, sockelbleck, vinkelrännor m.m. Vi tillverkar även plåtdetaljer efter kundens egna mått och önskemål. Allt utförs med plåt hög kvalité.