Plåtslageri Floda

Plåtslageri

Välkommen till Plåtslagare Åhrby – ditt plåtslageri i Floda!


Vårt företag består av skickliga hantverkare som har många års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Vi erbjuder alla typer av tjänster inom plåtslageri och går in i varje uppdrag med fokus på kundens specifika behov och krav. Till oss kan både privatpersoner och företag i Floda vända sig för att få hjälp med plåtslageriarbete.


Med professionellt utförda tjänster och plåt av hög kvalitet kan vi leverera pålitliga resultat med hög motståndskraft för alla typer av väder.


Välkommen att ta kontakt med oss på Plåtslagare Åhrby när du behöver ett plåtslageri i Floda med många års erfarenhet i branschen.

Bleck och Lister

Hos oss sker tillverkning av fönsterbleck, överbleck, fotplåt och vindskiveplåt m.m. Dessutom har vi rätt utrustning och kompetens att utforma runda bleck.

Huvar och Stosar

Vi erbjuder högkvalitativa lösningar för huvar, stosar för ventilationer och avloppsluftare. Vilket typ av tak du än har så kan vårt plåtslageri hjälpa dig i Floda!

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Utifrån din specifika skorsten kan vi tillverka skorstenshuvar. Vi levererar en öppningsbar huv som ger ett pålitligt skydd året runt. Vi kan även hjälpa dig att klä din skorsten delvis eller helt när vi trappar in den i tegelfog.

Takavattning

Vi erbjuder tillverkning av rör och rännor med hög kvalitet för effektiva avvattningssystem. Behöver du skräddarsydda lösningar baserade på specifika behov kan du lita på vår kompetens för att leverera resultat som motsvarar dina krav.

Taksäkerhet

Genom att använda snörasskydd, takstegar, gångbroar och andra säkerhetsåtgärder skapar vi en trygg och säker miljö på taket. Vi på Plåtslagare Åhrby erbjuder professionell montering av dessa åtgärder för att säkerställa din trygghet på taket.

Taktäckningar

Vi är experter inom traditionell bandtäckning, en välkänd metod där vår erfarenhet säkerställer högkvalitativa resultat. Vårt utbud inkluderar dessutom täckning med korrugerad plåt. Vårt mål är att leverera anpassade och högpresterande lösningar för ditt tak i Floda.

Tillverknig av plåtdetaljer

Med vår breda kompetens inom plåtslageri har vi möjlighet att leverera plåtdetaljer utifrån dina unika behov och mått. Hör av dig till oss och berätta hur vi kan stå till tjänst!

Plåtslageri Floda

Plåtslagare Åhrby ligger i Vårgårda och härifrån tar vi oss an uppdrag i närliggande orter, som Floda och dess närområden.


Varmt välkommen att vända dig till oss med dina behov inom plåtslageri så ser vi till att du får rätt hjälp!