Plåtslageri Grästorp

Plåtslageri

Välkommen till Plåtslagare Åhrby – ett plåtslageri för dig i Grästorp!


Hos oss arbetar hantverkare med lång erfarenhet, bred kunskap och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Vi har den kompetens som behövs för att kunna utföra alla typer av tjänster inom plåtslageri. Vi arbetar i en nära dialog med våra kunder för att på bästa sätta kunna möta de behov och krav som finns. Till oss kan både privatpersoner och företag i Grästorp vända sig för att ta del av vår expertis inom plåtslageriarbete.


Att arbeta med högkvalitativ plåt är ett måste för oss, det ger oss möjligheten att uppnå de resultat vi vill leverera – pålitliga och hållbara resultat som klarar av alla typer av väder.


Välkommen att höra av dig till oss på Plåtslagare Åhrby när du behöver komma i kontakt med ett plåtslageri i Grästorp som har kunden i fokus!

Bleck och Lister

Vi tillverkar olika produkter, inklusive fönsterbleck, överbleck, fotplåt och vindskiveplåt. Dessutom har vi kapacitet att skapa runda bleck efter behov.

Huvar och Stosar

Vi är tillgängliga för dig i Trollhättan och hjälper dig att hitta lämpliga lösningar för huvar, stosar för ventilation samt avloppsluftare. Oavsett typ av tak kan du vara trygg i vetskapen om att vårt plåtslageri har kompetensen för att tillgodose dina specifika behov.

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Vi producerar skorstenshuvar av hög kvalitet som skräddarsys efter din skorsten. Vår öppningsbara huv erbjuder utmärkt skydd året runt. Dessutom har vi alternativet att delvis eller helt klä in din skorsten genom att integrera den i tegelfogen.

Takavattning

Vi tillverkar rör och rännor för att utveckla effektiva avvattningssystem och erbjuder även lösningar som anpassas efter kundens specifika behov.

Taksäkerhet

Att garantera din säkerhet på taket kräver viktiga åtgärder såsom snörasskydd, takstegar, gångbroar och andra säkerhetssystem. Plåtslagare Åhrby erbjuder professionell montering av dessa åtgärder, vilket är en god investering i din trygghet på taket.

Taktäckningar

Traditionell bandtäckning är en etablerad metod där vi på Plåtslagare Åhrby har omfattande erfarenhet. Vi tillhandahåller också täckning med korrugerad plåt. Med vår djupa kunskap och genuina intresse för våra kunder har vi kompetensen som krävs för att säkerställa långsiktiga och pålitliga resultat för ditt tak i Grästorp.

Tillverknig av plåtdetaljer

Vi levererar plåtdetaljer beställda helt utefter dina specifika behov och mått – varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta vad vi kan hjälpa dig med!

Plåtslageri Grästorp

Vi har vår bas i Vårgårda och därifrån utför vi plåtslagerarbeten i närliggande områden, såsom Grästorp med omgivningar. Kontakta oss för att få mer information om vårt plåtslageriarbete.