Plåtslageri Lerum

Plåtslageri

Välkommen till Plåtslagare Åhrby – ditt plåtslageri i Lerum!


Vårt företag består av ett skickligt team med hantverkare med flera års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Vi utför alla typer av tjänster inom plåtslageri och åtar oss varje uppdrag med kundens specifika behov och krav i fokus. Till oss kan såväl privatpersoner som företag i Lerum vända sig för att få professionell hjälp med plåtslageriarbete.


Vi arbetar med högkvalitativ plåt och känsla för detaljer för att garantera långvariga resultat som står emot alla typer av väderlekar.


Välkommen att höra av dig till oss på Plåtslagare Åhrby när du behöver ett professionellt plåtslageri i Lerum.

Bleck och Lister

Vi tillverkar bl.a. fönsterbleck, överbleck, fotplåt och vindskiveplåt och har även rätt kompetens att utforma runda bleck.

Huvar och Stosar

Vi hjälper dig i Lerum att hitta rätt lösningar för huvar, stosar för ventilationer och avloppsluftare. Oavsett taktyp kan du lita på vårt plåtslageri för dina behov!

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Vi erbjuder tillverkning av skorstenshuvar utefter din skorsten. Av oss får du en öppningsbar huv som fungerar som ett ordentligt skydd året om. Vi kan även klä din skorsten delvis eller helt genom att trappa in den i tegelfog.

Takavattning

Vi tillverkar rör och rännor för effektiva avvattningssystem och erbjuder även kundanpassade lösningar med hög kvalitet.

Taksäkerhet

Snörasskydd, takstegar, gångbroar och andra säkerhetsåtgärder är viktiga för att du ska känna dig säker när du rör dig på taket. Plåtslagare Åhrby erbjuder montering av dessa åtgärder som en investering i din trygghet på taket.

Taktäckningar

Vår expertis inkluderar den välkända metoden traditionell bandtäckning. Med många års erfarenhet vet vi vad som krävs för ett professionellt resultat. Vi erbjuder dessutom täckning med korrugerad plåt. Vi strävar efter att leverera anpassade och hållbara lösningar för ditt tak i Lerum.

Tillverknig av plåtdetaljer

På vårt plåtslageri kan du beställa plåtdetaljer utefter specifika behov och mått. Ta kontakt med oss och tala om hur vi kan hjälpa dig!

Plåtslageri Lerum

Med säte i Vårgårda vänder vi oss till närliggande orter för uppdrag inom plåtslageri, som Lerum med omnejd.


Varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om vårt plåtslageriarbete.