Plåtslageri Trollhättan

Plåtslageri

Välkommen till Plåtslagare Åhrby – ditt plåtslageri i Trollhättan!


Vi är ett företag med erfarna hantverkare som har bred kunskap och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Hos oss finns den rätta kompetensen för att kunna erbjuda alla typer av tjänster inom plåtslageri. Med stor lyhördhet för kundens behov och krav vänder vi oss till både privatpersoner och företag i Trollhättan som är i behov av plåtslageriarbete.


Genom att använda plåt av hög kvalitet kan vi leverera hållbara resultat som ger ett ordentligt skydd mot väder och vind.


Välkommen att ta kontakt med oss på Plåtslagare Åhrby när du är i behov av ett pålitligt plåtslageri i Trollhättan.

Bleck och Lister

Vi erbjuder tillverkning av bl.a. fönsterbleck, överbleck, fotplåt och vindskiveplåt och har även möjlighet att utforma runda bleck.

Huvar och Stosar

Vi står till tjänst för dig i Trollhättan när det kommer till att hitta lösningar för huvar, stosar för ventilationer och avloppsluftare. Oavsett taktyp kan du vara säker på att vårt plåtslageri har vad som krävs för att möta dina behov.

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Vi tillverkar högkvalitativa skorstenshuvar anpassat utifrån din skorsten. Vi levererar en öppningsbar huv som ger ett utmärkt skydd under årets alla dagar. Vi erbjuder även möjligheten att klä in din skorsten delvis eller helt genom att integrera den i tegelfogen.

Takavattning

Vi producerar rör och rännor för att skapa effektiva avvattningssystem och levererar även skräddarsydda lösningar av hög kvalitet enligt kundens behov.

Taksäkerhet

För att säkerställa din trygghet på taket är det av betydelse med snörasskydd, takstegar, gångbroar och andra säkerhetsåtgärder. Plåtslagare Åhrby erbjuder installation av dessa åtgärder som en investering i din säkerhet när du rör dig på taket.

Taktäckningar

Traditionell bandtäckning är en välkänd och efterfrågad metod som vi på Plåtslagre Åhrby har mycket erfarenhet av. Vi erbjuder även täckning med korrugerad plåt. Med bred kunskap och ett genuint engagemang för våra kunder har vi vad som krävs för ett långvarigt resultat för ditt tak i Trollhättan.

Tillverknig av plåtdetaljer

Vi erbjuder måttbeställda plåtdetaljer utifrån dina behov – kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med så ser vi till att hitta den bästa lösningen!

Plåtslageri Trollhättan

Baserade i Vårgårda erbjuder vi våra tjänster till närliggande områden för plåtslageriuppdrag, såsom Trollhättan med omgivningar.


Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om vårt plåtslageriarbete.