Plåtslagare Borås

Plåtslagare

Välkommen till Plåtslagare Åhrby, ditt plåtslageri i Borås med omnejd!


Hos oss arbetar skickliga hantverkare med lång erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Vi utför professionellt plåtslageriarbete och vänder oss till såväl privatpersoner som företag i Borås som är i behov av alla typer av tjänster inom plåtslageri. Med fokus på kundens krav och förväntningar se vi till att leverera resultat med hög kvalitet.


Behöver du hjälp av ett plåtslageri i Borås? Då är du välkommen att vända dig till oss på Plåtslagare Åhrby! Med vår kompetens och kunskap kan vi hitta den bästa lösningen för varje kund.


Vi använder oss utav högkvalitativ plåt för att kunna ge våra kunder ett hållbart resultat som står emot utmaningar från olika väderklimat.


Hör av dig till oss om du har frågor eller vill veta mer om våra tjänster! Vi ser fram emot att höra hur vårt plåtslageri kan hjälpa dig i Borås med omnejd.

Bleck och Lister

Plåtslagare Åhrby tillverkar allt från fönsterbleck och överbleck till fotplåt samt vindskiveplåt. Hos oss finns även den rätta kompetens för att utforma runda bleck.

Huvar och Stosar

Vi är din pålitliga partner i Borås när det kommer till att hitta optimala lösningar för huvar, stosar för ventilation och avloppsluftare. Vårt plåtslageri står redo att bistå oavsett vilken typ av tak du har.

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Vi tillverkar kundanpassade skorstenshuvar. Vi levererar öppningsbara huvar som ger ett säkert skydd i olika väderomslag. När du behöver hjälp med skorstensinklädnader har vi möjlighet att klä in din skorsten helt eller delvis genom att trappa in den i tegelfog.

Takavattning

Vi utför både montering och tillverkning av rännor och rör för avvattning. Vi har även kapacitet att leverera specialtillverkade lösningar utifrån specifika behov.

Taksäkerhet

Vi utför montering av snörasskydd, takstege, gångbrygga och mycket mer så att du kan röra dig på taket tryggt och säkert!

Taktäckningar

Vi är specialiserade inom traditionell bandtäckning – en populär metod som vi har lång erfarenhet av. Vi vet vad som krävs för ett professionellt resultat. Vi erbjuder även täckning med korrugerad plåt. Hör av dig till oss så kommer vi tillsammans fram till vilken lösning som passar för just ditt tak i Borås.

Tillverknig av plåtdetaljer

Hos oss finns rätt kompetens och utrustning för att kunna leverera plåtdetaljer tillverkade utifrån dina specifika önskemål och mått. Ta kontakt med vårt plåtslageri för mer information.

Plåtslagare Borås

Från vårt säte i Vårgårda åtar vi oss uppdrag i närliggande orter, som Borås med omnejd. Vill du veta mer om oss och våra tjänster? Hör av dig till oss så ser vi till att du får den hjälp du behöver!


Varmt välkommen till Plåtslagare Åhrby, ditt plåtslageri i Borås!