Plåtslageri Alingsås

Plåtslageri

Välkommen till Plåtslagare Åhrby, ett plåtslageri för dig i Alingsås med omnejd!


Vi är ett plåtslageri med gedigen erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i närheten av Alingsås som är i behov av professionellt plåtslageriarbete. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom plåtslageri med kundens krav och behov i fokus.


Välkommen att höra av dig till oss på Plåtslagare Åhrby när du behöver hjälp av ett professionellt plåtslageri i Alingsås med omnejd, så ser vi till att hitta den rätta lösningen för dina behov.


Att arbeta med plåt av hög kvalitet är en självklarhet för oss – det ger oss möjlighet att leverera pålitliga resultat med hög motståndskraft mot väder och vind.


Vill du veta mer om oss och våra tjänster?


Välkommen att ta kontakt med vårt plåtslageri och berätta hur vi kan hjälpa dig i Alingsås.

Bleck och Lister

Vi erbjuder högkvalitativ tillverkning av allt från fönsterbleck och överbleck till fotplåt samt vindskiveplåt. Vi utformar även runda bleck.

Huvar och Stosar

När det handlar om att hitta smarta lösningar för huvar, stosar för ventilation och avloppsluftare i Alingsås är vårt plåtslageri en pålitlig partner. Oavsett vilken typ av tak du har kan vi på Plåtslagare Åhrby stå till tjänst.

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Vi tillverkar skorstenshuvar enligt dina unika behov. Våra leveranser inkluderar öppningsbara huvar som erbjuder pålitligt skydd mot olika väderförhållanden. Behöver du skorstensinklädnader? Då har vi möjlighet att antingen helt eller delvis klä in din skorsten genom att integrera den i tegelfogar.

Takavattning

Vi tillverkar och monterar rännor och rör för avvattningar. Behöver du mer specialtillverkade lösningar kan vi även hjälpa dig med det.

Taksäkerhet

Att kunna röra sig på taket med säkerhet är ett måste – låt oss hjälpa dig med montering av snörasskydd, takstegar, gångbroar och andra säkerhetsåtgärder!

Taktäckningar

Vi har många års erfarenhet av den populära metoden traditionell bandtäckning. Med vårt expertis ser vi till att leverera ett professionellt resultat. Vi kan även hjälpa dig med täckning med korrugerad plåt. Kontakta oss så tittar vi på vilken lösning som passar bäst för ditt tak.

Tillverknig av plåtdetaljer

Vi levererar plåtdetaljer utifrån dina unika behov, önskemål och mått. Hör av dig till vårt plåtslageri så berättar vi mer om våra tjänster!

Plåtslageri Alingsås

Med huvudkontor i Vårgårda tar vi oss an uppdrag i närliggande orter, som Alingsås och dess omgivningar. Ta kontakt med oss och berätta hur vi kan stå till tjänst för dig!


Varmt välkommen till Plåtslagare i Åhrby när du är i behov av ett plåtslageri med gedigen erfarenhet i Alingsås.