Plåtslageri Vara

Plåtslageri

Välkommen till Plåtslagare Åhrby – ditt plåtslageri i Vara!

Vi är ett gäng skickliga hantverkare som har många års erfarenhet och yrkesbevis inom byggnadsplåtslageri.


Med vårt expertis kan vi erbjuda alla typer av tjänster inom plåtslageri med ett personligt engagemang för kundens unika behov och krav. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Vara som är i behov av ett plåtslageri som utför professionellt plåtslageriarbete.


All plåt vi arbetar med är av hög kvalitet för att vi garanterat ska kunna leverera ett resultat med lång hållbarhet och som kan motstå påfrestningar från olika väderförhållanden.


Varmt välkommen att kontakta oss om du bor eller har ditt företag i Vara och är i behov av ett professionellt plåtslageri med lång erfarenhet!

Bleck och Lister

Hos oss på Plåtslagare Åhrby tillverkas allt från fönsterbleck och överbleck till fotplåt samt vindskiveplåt. Dessutom har vi kapacitet att utforma runda bleck.

Huvar och Stosar

Vårt plåtslageri hjälper dig i Vara att hitta den mest optimala lösningen för huvar, stosar för ventilation samt avloppsluftare. Räkna med oss, oavsett vilken typ av tak du har!

Skorstensinklädnader och skorstenshuvar

Vi tillverkar skorstenshuvar anpassade efter din skorsten. Av oss får du en öppningsbar huv som ger ett starkt skydd oavsett väder. Gällande skorstensinklädnader så har vi möjlighet att klä din skorsten antingen helt eller delvis genom att integrera den i tegelfog.

Takavattning

För avvattningar tillverkar och monterar vi rännor och rör. Är du i behov av specialanpassade lösningar har vi vad som krävs för att möta dina unika krav och säkerställa optimal funktion.

Taksäkerhet

Snörasskydd, takstegar, gångbroar och andra säkerhetsåtgärder är ett måste för att du ska kunna röra dig på taket med trygghet – låt oss på Plåtslagare Åhrby hjälpa dig med montering för ett pålitligt resultat!

Taktäckningar

Traditionell bandtäckning är en populär metod som vi är specialiserade inom. Vi har den erfarenhet som krävs för att kunna leverera ett utmärkt resultat. Vi erbjuder även täckning med korrugerad plåt. Tillsammans kikar vi på vilken lösning som passar bäst för ditt tak i Vara.

Tillverknig av plåtdetaljer

Vårt plåtslageri har kompetensen att leverera plåtdetaljer utifrån kundens unika behov och mått. Hör av dig till oss så ser vi till att du får den hjälp du behöver!

Plåtslageri Vara

Från vårt säte i Vårgårda tar vi oss an uppdrag i närliggande orter, som Vara med dess närliggande omgivningar.


Välkommen till Plåtslagare Åhrby när du behöver hjälp av ett professionellt plåtslageri i Vara!